Welke spelcomputer voor de kinderen?

Kinderen op de basischool gaan voor de Nintendo. De Playstation en X-Box heeft echt oudere kinderen als doelgroep. Maar welke Nintendo moet het worden?

Nintendo Wii kopen
De Nintendo Wii is erg populair. Er zijn meer dan 1000 games op uitgebracht. De Wii is alweer meer dan 10 jaar oud. Dit betekend dat deze erg goedkoop (35 euro) te kopen zijn. Dit betekend niet dat de Wii niet leuk is. Er zijn super veel games voor de leeftijd kleuter en basischool.

Nintendo Wii U kopen
De Nintendo Wii U is een heel stuk duurder (100 euro). De spelcomputer is na het succes van de Wii veel minder goed verkocht. "Veel ouders hadden al een Wii." De Wii U is echter wel echt een hele andere spelcomputer. Het bewegen om te spelen is niet meer. De beste games zijn uitgebracht op de Wii U: Zelda Breath of the Wild en Super Mario 3D World. Het beeld ziet er fantastisch uit.

Nintendo Switch kopen
De Nintendo Switch is het nieuwste van het nieuwste. Dit betekend dat je de hoofdprijs betaald. Net als een nieuwe auto daalt de waarde van een spelcomputer snel als je hem nieuw aanschaft. Het is helemaal niet nodig en hardstikke duur. Je moet echt denken aan 500 euro voor de spelcomputer, controllers en een paar games. Niet doen dus.